• Gratis verzending vanaf € 75 (NL/BE)
  • Verzonden binnen 1-2 werkdagen
  • Openingsactie KORTING15 vanaf € 50
Home » Wie ben ik?

Wie ben ik?

Als moeder van twee kinderen (een jongen van 2 en een meisje van 0) heb ik het het geluk gehad meerdere kraamkado's te mogen ontvangen. Dit varieerde van hele kraammanden tot verschillende cadeaubonnen. Kado's waarvan ik, als onwetende mommy to be, in eerste instantie dacht niets aan te hebben blijken ineens superhandig en onmisbaar te zijn! Hydrofiele doeken? Hoezo heb je er daar 12 van nodig? Of bandana slabben? Ze zien er leuk uit maar functioneel leek het me niet. Twee kinderen later kijk ik hier heel anders tegen aan. De hydrofiele doeken zijn bij ons in huis niet weg te denken (ik heb er geloof ik wel 25 en dan heb ik de swaddles nog niet meegeteld..) en de bandana slabben zijn ook weer uit de kast om al het kwijl van de jongste op te vangen, zodat ik niet 4x per dag een schoon shirt hoef aan te trekken.

Met deze gedachten is "Welkom lieve" ook ontstaan. Ik bied verschillende producten aan waar ik als moeder en mijn kinderen veel plezier aan hebben en hebben gehad, zodat jij deze kunt samenvoegen tot het perfecte kraamkado.

Heb je zelf nog onmisbare producten die perfect zijn als kraamkado en mis je deze in de webwinkel? Dan horen we dat graag! Ik kijk graag naar de mogelijkheid om deze toe te voegen.

Houd onze Facebook pagina in de gaten om op de hoogte te blijven van ons productaanbod!

Liefs,

Kitty