• Gratis verzending vanaf € 75 (NL/BE)
  • Verzonden binnen 1-2 werkdagen
  • Openingsactie KORTING15 vanaf € 50
Home » Welkomstbox lieve "Judith"

Welkombox lieve "Judith"

Welkomstbox

€ 0,00

Welkomstbox

€ 0,00

Stap 1: kies de kleur lint voor jouw welkomstbox, je hebt de keuze uit 10 verschillende kleuren.

Stap 2: kies de producten die je in jouw welkomstbox wilt hebben. Je kunt alle producten met elkaar combineren.

Stap 3: bestel je een kaartje bij jouw welkomstbox? Dan leveren wij deze er los bij, zodat je hem nog kunt schrijven. Gaat het pakketje rechtstreeks naar de gelukkige? Dan heb je de optie om het kaartje door ons te laten schrijven, wel zo leuk en persoonlijk! Geef dit dan, samen met de tekst, aan in het opmerkingenveld tijdens het bestellen.

Dagen, weken, maanden en jaren. Wat gaat de tijd met je kleine aapje toch snel en wat verandert er veel. De bijzondere momenten wil je natuurlijk graag vastleggen. Geef je foto’s extra betekenis met deze leuke mijlpaalblokken. Tel de dagen, weken, maanden en jaren op de foto’s die je maakt van je kleine aapje. Met deze massieve en stoere blokken is je foto helemaal af!

De set mijlpaalblokken bestaat uit vier houten blokken. Op drie blokken (formaat 6 x 6 x 6 cm) staan de cijfers. Hiermee maak je iedere gewenste combinatie van 0 t/m 99. Op één blok (formaat 12 x 6 x 6 cm) staat ‘dagen’, ‘weken’, ‘maanden’ en ‘jaar’.

De mijlpaalblokken hebben een zwarte opdruk en daardoor krijgen ze en stoere uitstraling.

De magische sprookjeswereld van Disney blijft jong en oud betoveren. In dit prachtige verhalenboek lees je een heleboel nieuwe avonturen van Peter Pan, Sneeuwwitje, Mowgli, Simba, Dombo en tal van andere onsterfelijke Disneyfiguren. Laat je kind een van de vele korte verhaaltjes kiezen, kruip samen op de bank of in bed en geniet van een prachtig voorleesmoment vol magie en betovering, voor een nacht vol zoete dromen... 

Afmeting: 24x21,5cm

 

Bijtring Ravi is een toffe bijtring die volledig bestaat uit zachte silliconenkralen en twee beukenhouten ringen. De gebruikte kleuren in deze bijtring zijn roest en peach. Een echte bijtring voor meisjes maar dan met een stoere twist.

De bijtringen zijn gemakkelijk vast te houden door kleine handjes en de beukenhouten ringen zorgen voor een rustgevend rammelend geluid.

 

De bijring is gemaakt van onbehandeld beuken hout en BPA vrije kralen.

De Naïf mini set is ideaal om kennis te maken met de heerlijke producten van Naïf. De set bevat 4 verschillende producten met ieder een inhoud van 15 ml:

 

  • Nourishing Shampoo, voor zachte, schone en goed doorkambare haren. Voorkomt jeuk en droge hoofdhuid. Prikt niet in de ogen.
  • Softening Body Lotion, voor elke dag. De lotion hydrateert, voedt en herstelt. 
  • Cleansing Wash Gel, reinigt op mild wijze en verzorgt de huid. Voorkomt droge huid, jeuk of huidirritatie.
  • Nurturing cream, dé natuurlijke vette crème voor droge plekken op de huid.

 

De producten van Naïf zijn 100% vegan, gemaakt met een allergeenvrije, zachte geur en dermatologisch getest.