dinsdag 26 februari 2019

Geboortekaartjes met goudfolie.

Lieve Kaarten heeft nu ook geboortekaartjes met goudfolie. De goudfolie wordt in een aparte laag aangebracht en geeft het kaartje echt iets extra's.

Betaalbare goudfolie van mooie kwaliteit
Betaalbare goudfolie, van mooie kwaliteit stond al een tijdje op mijn verlanglijst. Want nu is goudfolie niet zo moeilijk om te regelen, maar betaalbare goudfolie wel. Mijn drukker heeft een super gave machine gekocht, waarvan er maar een paar in Nederland zijn, en kan daarmee digitale goudfolie aanbrengen. Dit is een heel ander, minder intensief, proces als reguliere goudfolie die met een stempel wordt aangebracht. Deze stempel wordt op maat gemaakt en maakt het proces kostbaar. De digitale goudfolie wordt, nadat het kaartje is gedrukt, via een aparte laag gedrukt en ligt iets op de kaart. Het effect is echt wauw, al zeg ik het zelf!

Hoe bestel je een goudfolie geboortekaartje? 
Een goudfolie geboortekaartje bestel je gewoon via de site. Sterker nog: je geeft zelf aan wat je goudfolie wilt hebben op de kaart. Zo kun je de naam goud maken, maar ook kleine tekeningen toevoegen zoals sterren, vlinders of hartjes. Je geeft alles wat je goudfolie wenst de juiste kleurcode mee. Super simpel! Op de site vind je de juiste info en staan alle stappen netjes opgeschreven. Check: goudfolie geboortekaartjes. Naast goudfolie is het ook mogelijk om te kiezen voor koper- of zilverfolie.Waarom kiezen voor een folie geboortekaartje? 
Foliedruk geeft het geboortekaartje net die extra glans. De naam van jullie kindje valt extra op, plus de folie past mooi bij de stijl van de illustraties. Mijn illustaties zijn van nu met een nostalgische twist: geïnspireerd op oude prentenboeken, die vaak de naam in foliedruk hebben.

Vraag nu een proefkaart aan!
Een goudfolie geboortekaartje in het echt zien? Dat kan! Je kunt ook een proefkaart met goudfolie erop aanvragen: kies hiervoor een kaart uit de collectie folie geboortekaartjes, vul zelf je teksten in en vraag een goudfolie proefkaart aan.

Nog hulp nodig of wens je meer info? Bel of mail mij gerust en neem even contact op!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten